HNL

Pogledajte golove s derbija Rijeke i Hajduka. Livaja se zamalo ozlijedio

Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Hajduk i Rijeka sastali su na Poljudu u Jadranskom derbiju u 25. kolu Prve HNL, a Rijeka je pobijedila 3:1. Već nakon prvog poluvremena gosti su vodili 2:0. Prvi pogodak zabio je Josip Drmić u 17. minuti. Blokirali su Rijekini igrači Subašića tijekom jednog kornera, Krešić je glavom prenio ubačaj pred gol, a ondje se najbolje snašao Drmić i poentirao za vodstvo gostiju.

Drugi gol za Rijeku zabio je u 33. minuti Haris Vučkić. Pavičić mu je dodao loptu nakon lijepog prodora, a on opalio s ruba šesnaesterca i prizemnim udarcem u bliži kut svladao golmana Hajduka Danijela Subašića.

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ SAŽETAK UTAKMICE HAJDUKA I RIJEKE

Hajduk je smanjio zaostatak golom Marka Livaje u 69. minuti. Kalinić je spustio jednu loptu za Sahitija, a on je uputio prema Livaji. Skrenuo je Krešić, ali nije to bilo dovoljno i Livaja je glavom zabio za povratak Hajduka u igru. Ukazivala mu se i pomoć jer se zabio u vratnicu, no bit će sve u redu.

Treći gol Rijeke zabio je u 86.minuti Anton Krešić. Smolčić je ubacio iz slobodnog udarca, tek tri igrača Rijeke bila su u kaznenom prostoru, no Ferro je loše reagirao, a Krešić u gužvi gurnuo loptu pored Subašića i tako, čini se, zapečatio pobjedu Rijeke.

 

Pročitajte više