Pogledajte golove s utakmice BiH - Hrvatska

NIJE dugo trebalo da se na YouTubeu pojavi snimka golova postignutih na prijateljskoj utakmici BiH - Hrvatska. Na Koševu je sinoć postignuto čak osam golova, pet je zabila Hrvatska, a tri BiH.

Prvi pogodak na utakmici postigao je sjajni Eduardo u 18. minuti utakmice. Akcija je počela od Igora Budana koji je dobro primio loptu u 16-ercu domaće momčadi, nije je imao kome dodati, ali ju je uspio sačuvati dok mu se u napadu nisu pridružili suigrači. Pronašao je Petrića, koji dodaje Eduardu a Arsenalov napadač glavom zabija za vodstvo Hrvatske.

Dario Srna u 35. minuti povisuje vodstvo na 2:0. Srna je primio dugu Vranješovu loptu na desnoj strani, oslobodio se Berberovića, ušao u šesnaesterac i prebacio vratara BiH Gušu.

Samo pet minuta kasnije Muslimović je načeo Runjinu mrežu. On je između dvojice hrvatskih igrača sjajno prebacio Runju, koji je bio 2-3 koraka od gol-linije i koji je možda mogao i bolje reagirati. No, izbornik Bilić nije imao primjedbe na njegov nastup.

U samo 10 minuta drugog poluvremena postignuto je pet preostalih golova. Prvo je Muslimović u 70. minuti zabio za izjednačenje, a samo dvije minute kasnije Niko Kovač koji zabija glavom za ponovno vodstvo Hrvatske. Rezultat na 4:2 povisuje sinoć odlični Dario Srna preciznim udarcem s otprilike 10 metara samo minutu nakon Kovačevog gola.

U 77. minuti Muslimović postiže svoj treći pogodak na utakmici, a četiri minuta kasnije ponovo je strijelac Niko Kovač koji fenomenalnim udarcem, na asistenciju Srne, svladava Gušu po drugi put na utakmici, te postavlja konačni rezultat 5:3 za Hrvatsku.

A.H.
Foto: I.L.

Pročitajte više