koronavirus

Pogledajte kakav luksuz ima Messi u samoizolaciji. Ne mora izlaziti mjesecima

Foto: YouTube

SVIJET je pogođen koronavirusom. Stanje u Kini se primirilo, a trenutno najviše pati Europa pa su zbog toga odgođena skoro sva sportska natjecanja.

Na najmanje mjesec dana nema Premier lige, Serie A, Bundeslige, NBA lige, tenisa, rukometa i drugih sportskih događanja. Tek nekoliko država u Europi nije zaustavilo sport.

Najveće svjetske zvijezde nalaze se u karanteni. Cijela momčad Chelseaja i Arsenala danima je u samoizolaciji zbog pozitivnih testova Artete i Odoija.

U samoizolaciji se nalazi i napadač Barcelone, Lionel Messi. Barcelona je prekinula treninge i poslala igrače kućama, a Messi je s obitelji u svojoj vili u Barceloni.

Messi u samoizolaciji uživa u pravom luksuzu. Nedavno je u Barceloni kupio novu vilu i sve kuće oko vile kako bi imao mira od susjeda. Za vilu je izdvojio šest milijuna eura. Ima ogroman vrt, bazen, nogometni teren, nekoliko terasa...

U vili ima vinski podrum i nekoliko katova s brojnim prostorijama. U prizemlju ima veliku dvoranu u kojoj može vježbati i održavati formu za vrijeme koronavirusa. 

Osim toga, Messi se pobrinuo da djeci nikada ne bude dosadno, izgradio je i veliku igraonicu. 

Pogledajte video:

Pročitajte više