Pogledajte kako danas izgledaju španjolske naslovnice

Foto: EPA-EFE, Marca, As, Sport, Mundo Deportivo

CIJELI nogometni svijet i dalje je u šoku nakon razbijanja Reala od strane Ajaxa na Bernabeu. Nizozemci su zasluženo pobijedili 4:1. Okrenuli su zaostatak od 2:1 iz prve utakmice, za što im nitko nije davao šanse nakon susreta u Amsterdamu.

Real je nakon tri uzastopna naslova Lige prvaka ispao u osmini finala prvi put u osam godina. Stoga ne čude dramatični naslovi u španjolskim medijima.

Marca, najčitaniji madridski list koji najdetaljnije prati Real, na svojoj naslovnici ima fotografiju ispražnjenih tribina Santiago Bernabeua uz naslov: "Ovdje počiva ekipa koja je napisala povijest."

Sport jučerašnji poraz vidi kao kraj ere, a izvedbu Reala nazivaju sramotnom. AS opisuje tragični tjedan Reala u kojem su ispali iz kupa, izgubili gotovo sve šanse za naslov prvaka Španjolske, a sada su ostali i bez Lige prvaka. Dodatna sol na ranu je što ih je iz kupa i borbe za La Ligu eliminirala Barcelona s dvije pobjede u El Clasicima.

Mundo Deportivo piše o tome kako Real do kraja sezone više nema za što igrati. Napominju kako Realova ekipa nije mogla pratiti ritam mlade momčadi iz Amsterdama.

 

Pročitajte više