HNL

Pogledajte kako je Tramezzani najavio derbi s Rijekom

Screenshot: Youtube

RIJEKA i Hajduk sutra od 18:05 na Rujevici igraju derbi 21. kola HNL-a, a utakmicu je danas najavio trener Hajduka Paolo Tramezzani. 

"Znamo koliko znači ova utakmica. To je derbi, važna utakmica za nas. Imali smo dan više za regeneraciju i što bolju pripremu za ovu utakmicu. Pokušali smo naći rješenja. Moramo biti spremni i fokusirani svih 90 minuta, biti opasniji u napadačkom segmentu. Pokušali smo neke stvari na treningu. Bit ćemo spremni za utakmicu", rekao je Tramezzani pa dodao:

"Analizirali smo Rijeku i gledali dosta njihovih utakmica. Znam da prošlih deset godina nije bilo lako s njima i u 30 međusobnih utakmica smo dobili samo dvije, ali sutra imamo šansu. Sve je važno. Ne želimo se vaditi na prevelik broj utakmica, kišu... U 90 minuta moramo pokazati kakva smo momčad."

Kakva je situacija u momčadi?

"Čolina se osjeća dobro, a konačnu odluku o sastavu donijet ću večer prije utakmice", zaključio je Talijan. 

Špijunaža na razini

Dva dana prije jadranskog derbija zbio se zanimljiv događaj na treningu Hajduka, piše Dalmatinski portal. Bili se za utakmicu pripremaju u mjestu Viškovu na igralištu Halubjana.

Na trening tamo došao je Vjekoslav Miletić, pomoćni trener Rijeke. Naravno, bio je u špijunskoj misiji, ali Hajdukov trener Paolo Tramezzani zatražio je od njega da ode. Miletić ga je poslušao, ali je nastavio sa špijuniranjem s obližnjeg brda odakle je dalekozorom pratio trening Hajduka. 

Standings provided by SofaScore LiveScore

Pročitajte više