Pogledajte kako je utakmicu najavio Dinamo, a kako AEK

Foto: Goran Stanzl/Pixsell/Facebook/Index

DINAMO i AEK sastaju se u prvoj utakmici trećeg pretkola Lige prvaka u Zagrebu od 20 sati. Trebao je to biti uzvrat, no prva utakmica u Ateni odgođena je zbog ubojstva grčkog navijača Michalisa Katsourisa. Uzvratna utakmica se igra se u subotu u Ateni od 20:45, a uoči utakmice AEK je žestoko odgovorio HNS-ovom predsjedniku Marijanu Kustiću.

"Priča nebuloze. Nama je ubijen navijač", poručili su oštro iz grčkog prvaka. Uoči utakmice oba su kluba na društvenim mrežama najavila meč. Dinamo je još jednom pozvao svoje navijače na Maksimir i poručio: "Danas zajedno s našim navijačima lovimo 150. pobjedu u europskim natjecanjima. Svi na Maksimir!"

Danas zajedno s našim navijačima lovimo 150. pobjedu u europskim natjecanjima 💪🏻💙🦁 Svi na Maksimir! ⚽️ #ucl

Posted by GNK Dinamo Zagreb on Tuesday, August 15, 2023

AEK je, pak, na svojoj grafici poručio kako igra za preminulog Michalisa, koji je sudjelovao u huliganskim obračunima s Bad Blue Boysima prošloga tjedna. Podsjetimo, iz AEK-a odbijaju surađivati i komunicirati s Dinamom nakon nemilih događaja.

🔥MATCHDAY🔥 🆚 GNK Dinamo Zagreb ⌚️21:00 📲AEK FC Social media & Website 🏆 3ος Προκριματικός Γύρος UEFA Champions League #gnkdinaek #aekfc #aekfcseason2023_2024 #UCL

Posted by AEK FC / ΠΑΕ ΑΕΚ on Tuesday, August 15, 2023

Pročitajte više