lige petice

Pogledajte kako Milner urla na Van Dijka nakon ogromne pogreške stopera Redsa

Foto: Screenshot Arena Sport

U PONEDJELJAK navečer u zadnjoj utakmici 3. kola engleskog prvenstva Manchester United je s 2:1 na Old Traffordu pobijedio Liverpool. Domaćin je u utakmicu protiv doprvaka Engleske krenuo sjajno, United je bio puno bolja momčad, a inicijativa im se isplatila već u 16. minuti, kad je Jadon Sancho doveo svoju momčad u prednost. Marcus Rashford je povećao na 2:0 u 53. minuti, a jedini pogodak za Liverpool je postigao Salah u 81. minuti. 

Prvi gol Uniteda je pokazao da je momčad koju je preuzeo Ten Hag drastično drugačija, bolja i opasnija od one lanjske, a Sancho je ogolio probleme koje Klopp na početku sezone ima u obrani. Bila je to lijepa akcija domaće ekipe, ali Sancho je zabio nakon niza grešaka i loših postavljanja obrane Liverpoola, prije svega njenog najskupljeg eksponata, Virgila van Dijka.

United je poveo pravom malonogometnom akcijom, a zbog katastrofalnog postavljanja nizozemskog stopera iz igre je ispao James Milner i Sancho je imao lagan zadatak gurnuti loptu u mrežu Redsa. Dok su se igrači Uniteda veselili, Milner je prišao Van Dijku i dobrih pola minute je urlao na Nizozemca, koji je uglavnom samo šutio, znajući da je ozbiljno pogriješio. 

Zahvaljujući ovoj pobjedi Manchester United je došao i do prvih bodova i na ljestvici se popeo na 14. mjesto. Liverpool, koji iz prva dva kola ima dva boda, nalazi se na 16. mjestu. Prvi je Arsenal sa stopostotnim učinkom u prva tri kola i devet bodova. 
 

Pročitajte više