Pogledajte što je Vinicius izvodio uoči Modrićevog kornera. Kimmich nije nasjeo na to

Foto: Screenshot (Twitter)

REAL MADRID je u uzvratnoj utakmici polufinala Lige prvaka pobijedio Bayern 2:1 i s ukupnih 4:3 prošao u finale u kojem ga 1. lipnja na Wembleyu čeka Borussia Dortmund. Bayern je poveo golom Alphonsa Daviesa u 68. minuti, a Real je okrenuo pogocima Joselua u 88. i 91. minuti.

U redovima Reala ponovno je briljirao sjajni Brazilac Vinicius Junior, no ponovno je uspio razljutiti nogometne fanove svojim ponašanjem. Naime, Vinicius je prilikom jednog udarca iz kuta za Real u završnici utakmice imao susret s Joshuom Kimmichom. Bayernov igrač požurio mu je dati loptu da što prije izvede prekid.

Vinicius opet u centru pažnje

Nijemac je Brazilcu dao loptu u ruke, no Vinicius je sve napravio da uspori proces izvođenja kornera. Kimmich je nakon toga još jednom otišao po loptu i dao mu je u ruke. Vinicius je ispustio tu loptu i odšetao prema kaznenom prostoru, a korner je došao izvesti Luka Modrić. Realov ofenzivac pokušao je dodatno isprovocirati Bayernovog veznjaka, no to se nije dogodilo.

Vinicius je već dugo vremena na udaru navijača i javnosti zbog svog ponašanja. Zamjera mu se prevelika teatralnost i bezobrazno i provokativno ponašanje na terenu, što često iritira navijače i protivničke igrače.

Pročitajte više