Pogledajte ključne trenutke spektakla na San Siru

PRVA polufinalna utakmica Lige prvaka između Intera i Barcelone očekivano je ponudila pravi spektakl. Osim četiri pogotka, utakmicu su začinili oštri prekršaji, sudački propusti, reakcije trenera i sukobi suigrača.

Barcelona je u paklu San Sira povela pogotkom Pedra u 19., da bi Sneijder izjednačio u 30. minuti. Na početku drugog dijela Maicon je preokrenuo na 2:1 za Talijane, a konačan rezultat postavio je Milito u 61. minuti.

Gruba igra i velik broj prekršaja obilježili su igru obje momčadi, a sudac je dodijelio sedam žutih kartona. Posebno je neugodan bio sudar Maicona i Messija, pri čemu je Brazilcu izbijen zub. Zbog te ozljede morat će na operaciju, a mogao bi propustiti i uzvrat u Barceloni. S obzirom da je Maicon u sinoćnjem susretu, kao i u ostalim utakmicama u posljednje vrijeme, jedan od ključnih Mourinhovih igrača, Inter bi imao veliki hendikep kada bi na Nou Camp istrčao bez njega.

Strasti nakon utakmice dodatno je raspalio Interov tamnoputi napadač Balotelli koji je, isprovociran zvižducima navijača, skinuo sa sebe dres i bacio ga na travnjak u vrijeme dok su njegovi suigrači slavili veliku pobjedu.

Pročitajte više