Pogledajte koreografiju Armade na utakmici s Dinamom. Citirali su Let 3

Foto: Index

ČETIRI kola prije kraja sezone na Rujevici se igra derbi koji bi mogao odlučiti ovogodišnjeg prvaka SuperSport HNL-a. Prvoplasirani Dinamo stigao je kod drugoplasirane Rijeke s bodom prednosti na tablici i u boljem rezultatskom nizu. Momčad Sergeja Jakirovića ima osam prvenstvenih pobjeda zaredom, dok je sastav Željka Sopića u prošlom kolu izgubio kod Lokomotive i tako pao s vrha ljestvice, na kojem je bio od 21. kola. Dinamo do prošlog vikenda još uopće nije vodio na tablici.

Na tribinama je također zanimljivo, odmah na početku utakmice smo vidjeli koreografiju koju je Armada pripremila za današnji susret. Podigla ju je s natpisom "Godinama pričaju ima nas malo", a onda ju je zamijenila ispucavanjem konfeta i trakica uz natpis "A sve nas je više". Radi se o stihu pjesme "Izgubljeni" koju izvodi bend Let 3.

Rijeka u tri dosad odigrana ogleda s Dinamom ove sezone ne zna za pobjedu. Na Maksimiru je oba puta bolji bio domaćin, dok je na Rujevici bilo je neriješeno. Dinamo je tako ujedno osigurao i bolji međusobni omjer, što će biti odlučujući faktor ako ekipe na kraju budu poravnate po broju bodova.

Pročitajte više