REPREZENTACIJA

Pogledajte luksuznu bazu Hrvatske za Euro, noćenje košta i do 16 tisuća kuna

Foto: booking.com

HRVATSKA reprezentacija zbog strogih korona-mjera otkazala je kamp u škotskoj bazi St. Andrews te će na utakmice Europskog prvenstva putovati iz Rovinja.

Zlatko Dalić i igrači boravit će u luksuznom hotelu Grand Park, u kojem noćenje košta i do 16 tisuća kuna. Iz hotela se pruža pogled na more i centar Rovinja, a HNS će se potruditi da reprezentativci budu izolirani od ostatka gostiju koliko to bude moguće. Na raspolaganju će imati tri bazena, spa centar i teretanu.

Treninzi reprezentacije bit će na igralištu NK Rovinja, a izbornik Dalić neće se žaliti na navalu navijača. Štoviše, pozvao ih je da u što većem broju dođu u Rovinj i napune reprezentaciju pozitivnom energijom koja im nedostaje na tribinama. 

"Ovo je trenutno najbolja opcija za reprezentaciju. U Rovinju ćemo imati odlične uvjete, vrhunski smještaj i kvalitetan teren, a to u kratkom roku nismo mogli osigurati nigdje drugdje. Osigurat ćemo reprezentaciji mir, ali s druge strane, daj Bože da dođe što više naših ljudi koji će nas podržati prije puta. Ovo je jedinstvena prilika da turnir provedemo u našoj zemlji, s našim narodom", rekao je Dalić.

Hrvatska prije Eura igra još jednu pripremnu utakmicu s Belgijom u Bruxellesu (nedjelja), a turnir otvara protiv Engleske na Wembleyju 13. lipnja. 

Pročitajte više