Pogledajte Modrića kako slavi plasman u polufinale Lige prvaka

Foto: Profimedia

LUKA MODRIĆ i dalje je u prilici osvojiti svoj šesti naslov u Ligi prvaka. Real Madrid jučer je izbacio Manchester City i plasirao se u polufinale natjecanja, koje je kapetan hrvatske kao član Reala osvajao u sezonama 2013./14., 2015./16., 2016./17., 2017./18., 2021./22. Za mjesto u finalu Real će igrati dvije utakmice protiv Bayerna, a bude li uspješan, slijedi mu meč za naslov protiv boljeg iz dva ogleda Borussije Dortmund i Paris Saint-Germaina.

Real je polufinale izborio nakon što je pred svojim navijačima odigrao 3:3 protiv Cityja, a u uzvratu s 4:3 u jedanaestercima bio bolji nakon što je utakmica završila 1:1, a u produžetku nije bilo golova. City je bio dominantan u jučerašnjem ogledu, o čemu svjedoči broj udaraca prema golu (33:8), broj udaraca u okvir (9:3), broj kornera (18:1), posjed lopte (67:33 posto)...

Modrićevo veselje

City je imao i prednost nakon prve serije penala jer je Julian Alvarez bio precizan, a udarac Luke Modrića obranio je Ederson. Modrić je lako mogao ispasti tragičar utakmice. No da ne bude tako, pobrinuo se Andrij Lunin s obranama penala Bernarda Silve i Matea Kovačića.

Koliko je to sve značilo Modriću, moglo se vidjeti poslije utakmice. Realov veteran radovao se nakon utakmice prvo s jednom skupinom igrača, a potom s drugom, do koje je dotrčao s osmijehom na licu.

VIDEO: Arena Sport

Pročitajte više