Pogledajte monstruozno zakucavanje Hezonje nad grčkim superstarom

Screenshot/Sportklub

MARIO HEZONJA nikad nije bio tip kojem je falilo samopouzdanja. Još tamo igrajući za Barcelonu prije tri godine hrvatskog su košarkaša pitali ide li gledati Lionela Messija, a on im je odgovorio da Messi treba doći gledati njega.

A koliko Mario na parketu može biti neugodan, najbolje je osjetio Grk Giannis Antetokounmpo za vrijeme dramatične utakmice New York Knicksa i Milwaukee Bucksa koju je dobio domaćin nakon produžetka 136:134 (124:124).

Hezonja je završio kao tema večeri nakon brutalnog zakucavanja preko Antetokounmpoa. Grk ga je pokušao blokirati, no završio je na podu, a Mario je sve začinio "stepoverom" u stilu Iversona za erupciju oduševljenja Madison Square Gardena.

>>> VIDEO POGLEDAJTE OVDJE

Hezonji je to zakucavanje donijelo jedine poene u 12 minuta igre uz dvije asistencije, dva skoka i jednu ukradenu loptu. Od njegovih suigrača iskočili su Emmanuel Mudiay s 28 poena te Kevin Knox s dva manje.

Goste je s 33 poena, 19 skokova i sedam asistencija vukao baš Giannis Antetokounmpo, a po učinku ga je pratio Eric Bledsoe s 27 poena.

Pročitajte više