LIGE PETICE

Pogledajte reakciju 80 milijuna vrijedne zvijezde kada je dječak uletio na teren

Screenshot: Sportklub

BORUSSIA DORTMUND je u petom kolu Bundeslige pobijedila Hoffenheim 1:0. Jedini gol zabio je kapetan Marco Reus u 16. minuti kada se najbolje snašao u gostujućem kaznenom prostoru i jedan odbijanac spremio u mrežu. Utakmica je nakratko zaustavljena u 84. minuti.

Hoffenheim je došao pred gol dortmundske momčadi te bio u prilici pucati kada je na teren uletio dječak za kojim su trčali redari. Mladić u dresu Borussije otišao je do 19-godišnjeg veznjaka domaćina Judea Bellinghama. Mlada engleska zvijezda oduševila je reakcijom. Bellingham je popričao s dječakom te ga otpratio s terena. Navijači su reakciju nogometaša pohvalili pljeskom.

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ BELLINGHAMOVU REAKCIJU

Bellingham je u Borussiju Dortmund došao iz Birminghama. Već je upisao 15 nastupa za englesku reprezentaciju, a ovog ljeta povezivalo ga se s najvećim europskim klubovima kao što su Liverpool i Real Madrid, u kojem bi, pisali su španjolski mediji, trebao naslijediti Luku Modrića. Bellingham prema Transfermarktu vrijedi 80 milijuna eura.

Borussia Dortmund privremeno na prvom mjestu

Spomenimo kako je cijelu utakmicu za Hoffenheim odigrao hrvatski reprezentativac Andrej Kramarić. Borussia Dortmund je privremeno preuzela prvo mjesto ispred Bayerna i Union Berlina, koji imaju utakmicu manje.

Pročitajte više