NBA

Pogledajte urnebesnu reakciju odraslog muškarca koji upoznaje košarkaškog idola

Foto: screenshot Facebook

DEMARCUS COUSINS nakon dviju teških ozljeda nije dominantan NBA centar kao nekad, a uloga u Milwaukee Bucksima mu se svodi na 15-ak minuta po utakmici, ali još ima navijače iz svojih zvjezdanih dana.

Vidjelo se to prije nedavne utakmice Bucksa kada mu je s tribine uz parket prišao vidno uzbuđeni navijač u dvadesetim godinama kako bi ga upoznao. Cousins ga je srdačno pozdravio, a zatim mu ponudio zajedničku fotografiju.

Otpilio zaštitara koji ga je pokušao zaustaviti

Navijač je nakon toga skinuo svoj dres Bucksa s Cousinsovim brojem i imenom te ga zamolio za potpis, na što su reagirali zaštitari te ga pokušali zaustaviti jer to nije u skladu sa zdravstveno-sigurnosnim smjernicama NBA lige, ali košarkaš nije mario.

"Pa mogu mu potpisati dres. Prestani se tako ponašati, nemoj shvaćati posao toliko ozbiljno", mrtav-hladan mu je odbrusio Cousins i potpisao dres, dok je navijač u nevjerici promatrao kako mu se ispunjavaju snovi.

Pogledajte samo tu sreću.

Ispostavilo se da je euforični navijač youtuber JiDion, koji je svoje profile na društvenim mrežama posvetio upravo Cousinsu.

DeMarcus Cousins bio je peti izbor drafta 2010. godine, a u Sacramento Kingsima razvio se u ponajboljeg ofenzivnog centra NBA lige. Nakon što je u sedmoj sezoni razmijenjen u New Orleans, briljirao je u centarskom tandemu s Anthonyjem Davisom, ali je sredinom druge sezone ozlijedio Ahilovu tetivu.

Dvije najteže ozljede u košarci promijenile su mu karijeru

Na ljeto je potpisao za Golden State Warriorse, kod kojih se mogao oporavljati bez pritiska i pokušati osvojiti naslov prvaka, no Warriorsi su u finalu izgubili od Toronto Raptorsa. Nakon toga potpisao je za LA Lakerse, ali je prije početka sezone ozlijedio križne ligamente koljena.

Nakon dvije najteže ozljede koje mogu pogoditi košarkaša sveden je na igrača uloge, koju je bez puno uspjeha prošle sezone igrao u Houstonu i LA Clippersima. Sezonu je započeo bez ugovora, ali je 30. studenog potpisao za Buckse, za koje je u devet utakmica prosječno postizao 5.8 poena uz 5.1 skok.

U najboljim sezonama postizao je više od 27 poena i 12 skokova u prosjeku, četiri puta je bio All-Star, a dvaput je izabran u drugu najbolju petorku lige. S američkom reprezentacijom osvojio je zlata na Svjetskom prvenstvu 2014. i Olimpijskim igrama 2016. u Riju.

Pročitajte više