Poklepović: Ćirin angažman u Hajduku je blamaža

ĆIRIN ljuti protivnik i bivši trener Hajduka Stanko Poklepović ocijenio je kako je angažman Ćire Blaževića u Hajduku blamaža za dalmatinsku struku koja je uvijek bila bez premca u Hrvatskoj. Osim na Blaževića, Špaco se okomio i na novinare.

"Ne mogu se načuditi kako ste svi vi novinari odjednom pristali postati Blaževićevi propagatori." - prenose Sportske novosti. Trener iranskog Sepahana smatra da je Ćirin angažman na Poljudu dobar jedino zbog promocije i propagande, ali nikako s pozicije struke.

Poklepović, koji nije želio ni spomenuti Ćirino ime, pita zašto za trenera nije angažiran Luka Peruzović, a također ga čudi kako je Tomislav Ivić mogao dati podršku Blaževićevom angažmanu.

Ćirin prethodnik Igor Štimac na Poklepovićeve kritike kaže kako on nije taj koji robuje prošlosti, već da gleda budućnost.

"Pitam ja Poklepovića, bi li on danas prihvatio Dinamo, da mu to netko ponudi?" - zaključuje Štimac.

Hajdukov je novi trener pak presretan što će napokon sjesti na klubu Bijelih, a sudeći prema izjavama koje daje posljednjih dana, Hajduk će u idućoj sezoni unijeti revoluciju u hrvatski nogomet.

"Vjerujte mi da se ništa bolje nije moglo dogoditi hrvatskom nogometu. Punit ćemo stadione atraktivnim nogometom, i baš me briga što će mi neki gledatelji vikati da sam peder. Pa kako bi nam život izgledao da je sve idilično?" - kaže Ćiro za Večernji list.

"Smijali ste mi se kada sam tvrdio da imam najbolju reprezentaciju na svijetu, pa mi se slobodno i sada smijte. A recite mi tko se to može provući na Poljudu kada 35 tisuća ljudi na tribinama napravi ugođaj koji samo Split i Torcida mogu napraviti? I madridski bi Real pao." - dodao je Ćiro na kraju.

Pročitajte više