Poklepović: Ne zamaram se Interom, dobit ćemo ih ako budemo pravi

HAJDUK je uspješno riješio prvi ispit u nastavku HNL-a, Slaven Belupo je s Poljuda ispraćen sa pet komada. Novi protivnik je Inter, Bijeli sutra u 15 sati gostuju u Zaprešiću.

Prva utakmica ovih klubova igrana je sredinom kolovoza i završila je 2:2 nakon što je Inter imao dva gola prednosti. No, subotnji dvoboj Bijeli i Žuti dočekuju u suprotnim raspoloženjima: Hajduk ima četiri uzastopne pobjede u HNL-u uz gol-razliku 14:1, dok je Inter posljednja tri puta poražen.

Utakmicu je najavio trener Hajduka Stanko Poklepović koji se prvo dotaknuo zdravstvenog stanja svojih igrača.

"Ozlijedili su se Maloča, Čop i Pandža i neće konkurirati za utakmicu s Interom", rekao je Špaco.

Iako je Hajduk uvjerljivo svladao Slaven Belupo, Poklepović je začuđen Ibričićem kojeg je Nynkeu uspio ukrotiti.

"Ibro bi se morao othrvati takvom čuvanju. Znam kako ću to taktički riješiti, ali momčad još nije zrela da tijekom utakmice mijenja taktiku. Sve sam mu objasnio i vjerujem da će protiv Intera biti bolje", izjavio je Poklepović.

Poklepović nije htio otkriti što je spremio za Inter.

"Ovaj tjedan je bio neugodan jer su nas obveze u reprezentaciji onemogućile da sprovedemo zamišljeno, no reprezentacija je prioritet. Glavni zadatak protiv Intera je igra kojom ćemo nastojati poraziti suparnika. Napravit ću neke promjene koje nam trebaju donijeti prednost. Vezane su uz jednog igrača, ali neću vam otkriti tko je to", zagonetan je Poklepović.

Zatim nekoliko riječi o sutrašnjem protivniku.

"Inter nema nekog klasnog igrača, ali vodi ih Perković koji je bio moj igrač i koji je velika trenerska klasa. Ne zamaram se njima, ukoliko pružimo maksimum, u velikoj smo prednosti", misli trener Hajduka.

Bi li Poklepovića razočarao remi?

"Najviše bi me razočarala loša igra. Igra nam mora biti prioritet jer ona donosi rezultat", zaključio je trener Hajduka.

Pročitajte više