Za navijače otvoren prvi trening Hrvatske uoči okršaja s Grčkom

Foto: Hina
 
HRVATSKI nogometni savez danas je na svojim službenim stranicama objavio vijest koja je razveselila mnoge navijače. Naime, HNS poziva sve zainteresirane na otvoreni trening hrvatske nogometne reprezentacije koji će biti održan u ponedjeljak 6. studenoga u 20 sati.
 
Reprezentacija se okuplja u ponedjeljak, a nakon što svi reprezentativci pristignu u Zagreb održat će večernji trening na igralištu Hitrec Kacian ispod istočne tribine maksimirskog stadiona.
 
Na trening će se moći ući s ulaznicama koje su besplatne, a mogu se preuzeti na ovoj poveznici. Sve što je potrebno je upisati ime, prezime i datum rođenja, a nakon toga ulaznice treba ispisati na vlastitom pisaču. 

Prva utakmica u dodatnim kvalifikacijama igra se sljedeći četvrtak  (9. studenog, 20:45) u Zagrebu, a uzvrat je tri dana kasnije u Pireju u istom terminu. 
 
 



Za dvoboj na Maksimiru do danas je putem interneta prodano 13 tisuća ulaznica. Prodaja ulaznica na blagajnama počinje u ponedjeljak, 6. studenoga. 

Napomenimo, zbog sigurnosnih razloga na obje utakmice neće biti gostujućih navijača. Cijena ulaznica za prvu utakmicu na Maksimiru su: tribina Zapad dolje / 200 kuna, tribina Istok / 100 kuna, tribina Sjever dolje / 60 kuna. 

Pročitajte više