Posljednje zbogom štakama: Eduardo počeo trčati!

JOŠ PRIJE nekoliko dana Eduardo da Silva je bio na štakama i nitko nije očekivao njegov skori povratak na travnjake, ali iz Brazila je danas stigla spektakularna vijest - Dudu je počeo trčati!

Brazilski liječnici oduševljeni su i iznenađeni Eduardovim napretkom, zbog kojeg bi svoju prvu utakmicu mogao odigrati već prije rujna, kad je bilo očekivano njegovo lagano vraćanje na teren. Oduševljeni Dudu nije mogao odoljeti, a da ne nazove svog vjenčanog kuma Ettoa i pohvali mu se kako je "počeo lagano trčkarati".

"Eduardo napreduje odlično, na teren bi se mogao vratiti i prije nego što smo mislili", kaže liječnik brazilske reprezentacije Jose Luiz Runcas pod čijom se paskom Eduardo rehabilitira u Rio de Janeiru.

Eduardo je svojim prijateljima u Brazilu priznao kako je i sam iznenađen brzinom svog oporavka, a tome su sigurno pridonijele stalne kontrole vrhunskih liječnika, kao i podrška prijatelja, obitelji, ali i brojnih navijača koji su zavoljeli hrvatskog napadača nakon njegovog transfera u Arsenal.

P.V.
Foto: AFP

Pročitajte više