POSLJEDNJE ZBOGOM Wenger se danas oprašta od domaće publike

Foto: Arsenal (Twitter)

POMALO nevjerojatno zvuči kako će se Arsenalov trener Arsène Wenger u današnjem prvenstvenom ogledu s Burnleyjem na Emiratesu (17:30) nakon 21 godine i sedam mjeseci oprostiti s klupskim navijačima na stadionu londonskog kluba.
 
Oproštaj Arsènea Wengera pobudio je ogroman interes, pa su karte za današnju utakmicu rasprodane u rekordnom roku. Prema informacijama engleskih medija, na crnom su tržištu cijene karata dosezale vrijednost veću od 1800 funti.
 
Posljednje najave sugeriraju kako će se Arsenalovo vodstvo i navijačka baza dostojno oprostiti od čovjeka koji je obilježio možda i najblistaviju eru engleskog kluba.
 
Tijekom meča bi sve pristaše londonskog kluba trebale nositi majicu s likom Arsènea Wengera. Također, po završetku utakmice navijači bi trebali aplauzima i ovacijama nagraditi francuskog nogometnog stručnjaka koji je glavnim trenerom imenovan 1. listopada 1996. godine.
 
Kako pišu otočni mediji, Arsène Wenger u subotu navečer posjetio je klupski stadion kako bi se u tišini oprostio od svojeg doma u kojem je proveo skoro 22 godine.

Pročitajte više