Potpisan ugovor o suradnji HTV-a i HNS-a

UGOVOR o suradnji između Hrvatske televizije (HTV) i Hrvatskog nogometnog saveza (HNS) dokaz je povjerenja, poštovanja i zahvale za sve što su kolege s televizije, ali i Hrvatskog radija, napravili za popularizaciju nogometa, izjavio je danas potpisujući ugovor o suradnji s HTV-om predsjednik HNS-a Vlatko Marković.

Ravnatelj Hrvatske televizije Mirko Galić s ponosom je istaknuo da naša nogometna reprezentacija nije odigrala niti minute služebene ili pripremne utakmice, a da nije bila prenošena na ekranima HTV-a. Galić je precizirao da ovaj ugovor obuhvaća pravo na prijenose svih službenih i prijateljskih utakmica nogometne reprezentacije u Hrvatskoj do Svjetskog prvenstva 2006. u Njemačkoj.

Novi urednik zabavno-sportskog programa HTV-a Božo Sušec naglasio je da je potpisivanje ugovora sa HNS-om bio jedan od prioriteta nacionalne televizije, pogotovu nakon pojave dviju jakih konkurentskih TV-kuća u Hrvatskoj. Sušec je izrazio uvjerenje da će naša nogometna reprezentacija kroz kvalifikacije uspjeti izboriti nastup na SP 2006. i da će se suradnja HTV-a i HNS-a nastaviti i nakon toga.

Pročitajte više