Pranjić slobodan igrač, Mamić ga želi u Dinamu

ODLUKOM Aribtražne komisije HNS-a o raskidu ugovora Danijela Pranjića i NK Osijeka mladi je reprezentativac postao slobodan igrač. Toj se vijesti naročito obradovao prvi čovjek Dinama, Zdravko Mamić.

Ovakva je odluka donesena zbog nepodmirenog duga NK Osijeka od 77,412.86 kuna Danijelu Pranjiću, a nakon nje Pranjić ima pravo potpisati za bilo koji klub.

"Ako je zaista tako, onda mi je to velika novost. To je fenomenalno" - izjavio je izvršni dopredsjednik Dinama Zdravko Mamić kad je čuo za odluku Arbitražne komisije.

Na pitanje novinara Jutarnjeg lista hoće li u Maksimir pokušati dovesti zvijedu mlade reprezentacije, Mamić je odgovorio potvrdno.

"Možemo probati, ja bih svakako želio dovesti Pranjića u Maksimir. S druge strane, znam da "oni" imaju 3400 inozemnih kombinacija i da im je ostanak u Hrvatskoj, nažalost, na posljednjem mjestu." - izjavio je Mamić, pa dodao: "Nije tajna da nam u Hrvatskoj nitko ne može parirati, bilo da je riječ o novcu ili imenu kluba, ali predobro znam da Pranjićeve mecene zanima isključivo odlazak u inozemstvo."

"Kad sam ga posljednji put pokušavao privoljeti na dolazak u Maksimir, imao sam čak izravni link s Antunom Novalićem u zatvoru. Ako će ipak biti zainteresirani za ovu opciju, očekujem da mi se jave slijedećih dana." - zaključio je Mamić.

Pročitajte više