NBA

Predator čeka pobjednika meča Miočića i Cormiera: "Možda će dobiti priliku"

Foto: Getty Images / Guliver Images

FRANCIS NGANNOU sjajno se vratio nakon poraza od Stipe Miočića u borbi za naslov teške kategorije UFC-a s tri uzastopne pobjede. Ipak, za novu priliku za naslov će morati malo pričekati jer je UFC u procesu dogovaranja treće borbe između prvaka Stipe Miočića i Daniela Cormiera.

Stvari bi se za Kamerunca mogle promijeniti u 2020., ako je suditi prema riječima predsjednika UFC-a Dane Whitea. 

"Bit će to vrlo uzbudljiva godina za Francisa. Ne samo da će dobiti velike mečeve, možda će dobiti priliku ponovno napasti pojas", rekao je White pa potvrdio da bi Ngannou mogao predvoditi priredbu u Francuskoj, gdje UFC planira održati događaj. MMA je godinama bio zabranjen zakonom u Francuskoj, ali će ga se legalizirati 1. siječnja 2020.

"Napokon smo uspjeli realizirati priredbu u Francuskoj. Radili smo jako naporno, jako dugo vremena, da bismo posložili stvari u toj zemlji kada govorimo o MMA sportu. A kada napokon dođemo u tu zemlju, Francis će naravno predvoditi priredbu."

Naravno, Miočić prvo treba još jednom pobijediti Cormiera, ali uspije li, sudeći prema ovim riječima Whitea, Predator bi mogao postati glavni izazivač nakon Cormiera.

Pročitajte više