HNL

Predsjednik Gorice za Index o izjavi veznjaka Hajduka: Vidjet ćemo što ljeto nosi

Foto :Luka Stanzl/PIXSELL/HNK Gorica

TALIJAN Marco Fossati (28) od zime je igrač Hajduka. Riječ o veznjaku koji je stigao iz talijanske Monze na posudbu do 30. lipnja 2021. godine. 

Danas je Fossati bio tema brojnih hrvatski medija, a u intervjuu koji je dao za 24 sata još jednom je potvrdio ono što se zna od ranije, osim Hajduka u HNL ga je dovesti htjela i Gorica.

Usporedio je Hajduk s Napolijem, a Goricu sa Sassuolom

Talijanski veznjak odabrao je Hajduk, a u Goricu je stigao Serge Junior Martinsson Ngouali. Danas je Fossati otkrio zašto je odabrao Hajduk.

"Cluj, Pordenone, jedna momčad u austrijskoj prvoj ligi, slovenska Nova Gorica i Gorica u Hrvatskoj", rekao je Fossati na pitanje o tome koji su ga klubovi zvali pa pojasnio slučaj s Goricom:

"Da, njihov direktor me zvao. Na koncu kad sam sve ponude odvagnuo, ostali su Hajduk i Gorica, a tu je sve bilo jasno, to je kao da biraš između Napolija i Sassuola."

Predsjednik Gorice odgovorio misterioznom porukom

Fossati je tako odgovorio usporedbom u kojoj je jasno dao do znanja da je odabrao Hajduk jer je po svemu veći klub od Gorice, što je apsolutno točno po svakom parametru, osim po trenutnom rezultatu. 

Ipak, za komentar ove izjave kontaktirali smo predsjednika Gorice Nenada Črnka koji je pristao dati komentar, ali bio je kratak.

"Čim je Gorica bacila oko na Marca Fossatija, znači da se radi o dobrom igraču, a svojim igrama u Hajduku je samo potvrdio da smo bili u pravu. Poštujem njegov izbor, ali Gorica je klub koji iz dana u dan raste i nikad se ne zna što će nam ljeto donijeti", poručio je Črnko pomalo misteriozno. 

Standings provided by SofaScore LiveScore

Pročitajte više