Predsjednik Mesić primio izaslanstvo teniskog kluba "Split"

PREDSJEDNIk Republike Stjepan Mesić primio je danas izaslanstvo Teniskog kluba ´Split´, priopćeno je iz Ureda Predsjednika.

Izaslanstvo je izvijestilo Predsjednika o aktivnostima ovoga kluba, iz kojeg su potekli najbolji hrvatski tenisači kao što su Željko Franulović i Goran Ivanišević, a danas i Marijo Ančić. Posebno su se osvrnuli na novi Zakon o sportu, koji će omogućiti klubovima intenzivniji rad s mladim ljudima u čemu je Teniski klub ´Split´ bio naročito uspješan. Predsjednik Mesić čestitao je izaslanstvu na dosadašnjim uspjesima kluba i Grada Splita - rasadniku velikih sportskih talenata, unatoč teškim materijalnim uvjetima, te im je zaželio još puno sportskih uspjeha.

Uz Predsjednika prijemu je prisustvovao savjetnik za kulturu i sport dr.sc. Zdravko Jelenović, a u izaslanstvu TK ´Splita´ uz predsjednika kluba Hrvoja Kačera, bili su članovi predsjedništva kluba Stipe Ančić, Stipe Bradarić, Paško Rajčić, Marko Sučić, Blaženko Šaban, Damir Šimunović i direktor Ante Kragić, stoji u priopćenju iz Ureda Predsjednika.

Pročitajte više