Predsjednik Napolija provocira Ronalda: Pa on je na kraju karijere...

Foto: Getty Images / Guliver Image

SERIE A kreće s novom sezonom 19. kolovoza. Međutim, za predsjednika Napolija Aurelija De Laurentisa ona je već uvelike počela. Nakon prošle sezone, kada je njegov klub u finišu izgubio utrku za Scudetto, a on javno rekao da Juventus ima pomoć sudaca, sada je u svom stilu prokomentirao dolazak Cristiana Ronalda u Torino.

''Potrošiti toliko novca za jednog igrača na kraju karijere opasno je. Ne zaboravimo da je Ronaldo u određenim godinama i za bilancu kluba to je rizičan posao. Zanima me hoće li prevladati marketinški ili sportski uspjeh. To nije učinjeno prema standardima Juventusa. Ako počnete davati tolike plaće, kad-tad će vam se to obiti o glavu", ispalio je De Laurentis.

Napoli je tijekom ljeta preuzeo legendarni trener Carlo Ancelotti, a De Laurentis je objasnio koja je razlika između njega i bivšeg stratega Maurizija Sarrija, koji je otišao u Chelsea.

''Sretan sam što je Ancelotti došao jer kod njega svi igraju. Kad imaš igrače koji imaju 60 milijuna eura otkupnu klauzulu, a ne igraju, to je opasno za momčad, a to je radio Sarri", zaključio je De Laurentis.

To bi moglo značiti i da Marko Rog može konačno računati na veću minutažu, koju nije imao kod Sarrija, a predsjednik kluba zbog toga je često kritizirao trenera. 

Napoli će već 30. rujna gostovati Juventusu, a bit će domaćin 3. ožujka 2019.

Pročitajte više