Predsjednik PSG-a: Da mogu, uklonio bih sve sjedalice sa stadiona, čak i svoju

Foto: EPA

PSG i Borussia Dortmund u utorak u 21 sat na Parku prinčeva igraju drugu utakmicu polufinala Lige prvaka. Borussia je u prvom susretu, igranom protekli tjedan, slavila 1:0 pogotkom Niclasa Füllkruga, što znači da Parižani u uzvratu moraju loviti zaostatak kako bi izborili plasman u finale, gdje će ih čekati pobjednik dvoboja Real Madrid - Bayern.

Predsjednik PSG-a Nasser Al-Khelaifi (50), inače katarski biznismen koji je od 2011. na čelnoj poziciji kluba, najavio je susret s dortmundskim klubom. PSG više od desetljeća dominira francuskim prvenstvom čiji je višestruki osvajač, no pod katarskim šeicima nije došao do europske titule.

"Da mogu, uklonio bih sve sjedalice sa stadiona, čak i svoju"

"Igrat ćemo u plavim dresovima, ne bijelim, iako smo u bijelima pobijedili u zadnjim utakmicama. Igrači su fokusirani, ali ne previše samouvjereni. Nije dobro biti previše samouvjeren. To je polufinale Lige prvaka, nije moguće biti pretjerano samouvjeren. Ne smijemo zaboraviti da je ovo najmlađa momčad u polufinalu", istaknuo je Al-Khelaifi, prenosi L'Equipe.

Na pitanje kakvu atmosferu očekuje na pariškom stadionu, odgovorio je: "Atmosfera će biti jako važna, uzbuđeni smo što ćemo igrati pred svojim navijačima, oni će biti naš 12. igrač. U polufinalu je bitan svaki detalj, a navijači su dio toga. Da mogu, uklonio bih sve sjedalice sa stadiona, čak i svoju, kako bi atmosfera bila nevjerojatna."

Pročitajte više