Preskupe ulaznice za susret s Estonijom

ZORISLAV SREBRIĆ, glavni HNS-ov tajnik, obznanio je cijene ulaznica za kvalifikacijski susret Hrvatske i Estonije, koji se na Maksimiru igra 8. rujna, s početkom u 20 sati. Cijene su, naime, identične onima za kvalifikacijske susrete s reprezentacijama Makedonije i Rusije; tribina sjever gore stoji 20 kuna, sjever dolje 40 kuna, jug 70 kuna, istok 80 kuna, a tribine zapad (gore i dolje) čak 100, odnosno 150 kuna. 

Nisu li nadležna gospoda iz Rusanove ipak pretjerali s cijenama ulaznica za susret s reprezentacijom koja nakon osam kvalifikacijskih ogleda na kontu ima svega tri boda, uz gol razliku 2:15, a znakovito je i da su jedinu pobjedu (2:1) ostvarili protiv reprezentacije Andore?

"Cijene karata odredio je naš Izvršni odbor, odluka je zadržati standarde koje smo postavili za susrete s Makedonijom i Rusijom. Po nama su i cijene ulaznica za te susrete trebale biti na pragu cijena za ulaznice s Engleskom, ali izabrali smo srednje rješenje. Složit ćete se da su sve te utakmice bodovno ipak isto značajne." - lamentirao je Srebrić.

"Da, kao što ćemo se složit da su cijene ulaznica za susret s Englezima formirane prema "džepu prosječnog hrvatskog navijača", kako su pojasnili u HNS-a. Sjever je tada, primjerice, koštao 100, a istok 250 kuna.

Foto: AFP

Pročitajte više