hajduk

Primorac: Wenger je pitao rade li restorani u Splitu, doći će on

Foto: Reuters

HAJDUK u subotu u 17:05 na Poljudu dočekuje Osijek u derbiju 11. kola HNL-a.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Hajduk će protiv momčadi Nenada Bjelice morati igrati bez kartoniranog Mije Caktaša i ozlijeđenog Dimitrosa Diamantakosa pa će Boro Primorac imati jako težak zadatak prekinuti niz od tri uzastopna poraza.

Najavio Osijek

Novi Hajdukov trener održao je danas press-konferenciju na kojoj je rekao da Hajduk mora i može igrati bolje od onoga što sad prikazuje i da on neće puno mijenjati u odnosu na svojeg prethodnika.

Primorcu je Hajduk prvi samostalni trenerski angažman nakon 1994. godine kad je vodio reprezentaciju Gvineje Bisau. No, od 1995. do 2018. bio je desna ruka velikom Arseneu Wengeru s kojim je u Arsenalu osvojio tri naslova prvaka Engleske, a 2006. igrao je i finale Lige prvaka.

Potvrdio je da bi Wenger mogao doći u Hrvatsku

Novinare je na press-konferenciji zanimalo je li se Primorac čuo s Wengerom nakon što je postavljen za novog trenera Hajduka.

"Jesam, čuli smo se jutros. Pitao me jesu li restorani kod nas otvoreni jer kod njega nisu. Ja mislim da će on doći. Bilo bi mi drago da vidi Hajduk, a ja sam ga uvijek htio dovesti. Korona mi je poremetila dosta planova. Htio sam mlade poslati na koju utakmicu u Europu, poslati trenere vani da se uče, ali eto", rekao je Primorac.

Pročitajte više