UHIĆENJE JONA JONESA

Procurila nova snimka uhićenja Jona Jonesa. Traje čak 28 minuta

Screenshot: Youtube

U MEDIJE je procurila nova snimka uhićenja Jona Jonesa. Podsjetimo, Jon Jones uhićen je prije dva tjedna nakon što je policija izašla na teren zbog dojave o pucnjavi.

Policija je oko 1 sat u noći naišla na Jonesa u automobilu, a on je tvrdio da nema veze s pucnjavom. Međutim, odlučili su ga alkotestirati, a rezultati su pokazali da u krvi ima dvostruko veću količinu od dopuštene. Da stvar bude gora, u automobilu su mu pronašli pištolj. 

Snimka cijelog uhićenja

Nova snimka traje čak 28 minuta, a do nje je došao ugledni borilački portal MMA Fighting. Trenutak kada je policija prišla Jonesu, testiranje na alkohol i sve do privođenja UFC-ove zvijezde nalazi se na snimci koju je uhvatila policijska kamera na tijelu policajca. 

Zanimljivo je da je Jonesa zaustavio policajac Jason Brown, isti onaj s kojim se Jones već susreo 2016., kada je uhvaćen kako automobilom divlja po ulici. 

Prepoznao policajca

Jones je odmah prepoznao Browna i rekao mu da je čuo pucnjavu, ali da ne zna odakle je došla.

"Nastavit ću snimati jer sam s njim još prije imao nekih problema", može se u jednom trenutku čuti policajca Browna, čija je kamera zabilježila privođenje. 

U međuvremenu je Jones pušten na slobodu nakon što je plaćena jamčevina. Kažnjen je s 500 dolara, a u automobil će mu se ugraditi alkotester koji će mu onemogućiti upravljanje automobilom ako je pod utjecajem alkohola. Osim toga, dobio je četiri dana kućnog pritvora i godinu dana uvjetne kazne.

Pročitajte više