Procurili detalji ugovora: Evo što je Barca ponudila Neymaru za povratak

Foto: Guliver Image/Getty Images

KAD je prije dvije godine iz Barcelone prešao u PSG za rekordna 222 milijuna eura, Neymar se osjećao kao najsretniji čovjek na svijetu.

Tražio je odlazak s Camp Noua jer mu je bilo dosta tavorenja u Messijevoj sjeni. Smatrao je da će na Parku prinčeva postati materijal za Zlatnu loptu. Dvije godine kasnije Neymar očajnički želi napustiti Pariz. Pariški šeici su u klub utukli više od milijardu eura, ali više od francuskog prvenstva nisu mogli. Uprava Barce svjesna je da bi se Brazilac rado vratio, čak i po cijenu drastično smanjenih godišnjih primanja.

Španjolski mediji objavili su detalje ugovora koji je Barca pripremila za Neymara. PSG trenutno plaća Neymara 36 milijuna eura godišnje, dok mu Barcelona nudi bruto plaću od 22 milijuna eura, i to tako što bi Neymaru pripalo 16 milijuna fiksno, a šest bi ovisilo o njegovim igrama i rezultatima kluba.

Neymaru je ponuđen ugovor na pet sezona, a u njega bi bila ugrađena klauzula prema kojoj bi Neymara drugi klub mogao dovesti ako iskešira pola milijarde eura.

Čeka se odgovor PSG-a.

Pročitajte više