Esport

Prognoziraj pobjednika Svjetskog prvenstva u Rusiji uz FIFA Predictor

FIFA World Cup Predictor Screenshot

TVORCI FIFA-e 18 napravili su igru predviđanja za nadolazeće Svjetsko prvenstvo u Rusiji koje počinje 14. lipnja. Stvar funkcionira poprilično jednostavno. Prvo se odabiru reprezentacije koje će proći grupnu fazu, nakon čega birate pobjednike u doigravanju.

>Evo kako je Hrvatska prošla protiv Brazila na FIFA-i 18

Kako radite vlastita predviđanja tako možete pratiti i ona EA Sportsa, prema kojem bi prvak svijeta trebala postati Francuska nakon raspucavanja penala u finalu protiv Njemačke. Osim pobjednika utakmica, predictor će vam pokazati i tko će biti ključni igrači. EA Sports predviđa da će hrvatsku reprezentaciju u osmini finala nadigrati Španjolska. Svoja predviđanja možete napraviti na FIFA World Cup Predictor.

Screenshot: FIFA World Cup Predictor

Prema našem predviđanju hrvatska reprezentacija odlazi do samog kraja. Nakon osvajanja prvog mjesta u grupi izbacujemo Dansku i Francusku, a u polufinalu nas je dobro namučila Njemačka. U finalu Svjetskog prvenstva ponovo se susrećemo s Messijevom Argentinom, ali zahvaljujući pogotku i asistenciji Andreja Kramarića Hrvatska rezultatom 2-1 postaje prvak svijeta.

Screenshot: FIFA World Cup Predictor

Svoja predviđanja možete podijeliti na društvenim mrežama, a svi oni koji posjeduju FIFA-u 18 mogu se uključiti u nagradnu igru.

Pročitajte više