PROJEKTIL INSIGNEA Napoli razbio Šahtar u dvoboju biti ili ne biti

Foto: Getty Images / Guliver Image

NAPOLI je s 3:0 slavio u dvoboju biti ili ne biti protiv Šahtara u petom kolu skupine F Lige prvaka. Iako su Ukrajinci bili bolji u prvom poluvremenu, a lidera Serie A spašavao vratar Pepe Reina, tribine San Paola eksplodirale su u drugom poluvremenu. 

Marko Rog igrao je od 77. minute, kada je zamijenio kapetana Mareka Hamšika. 

Prvo je Lorenzo Insigne u 56. minuti sjajno prošao po lijevoj strani i pored dva igrača Šahtara, krenuo prema sredini i s više od 20 metara pogodio gornji desni kut za velikih 1:0. 

Maestralni Talijan zabio je ukupno osmi gol ove sezone, a ako Napoli, na čijoj je klupi Marko Rog, pobijedi ostat će u trci za plasman u osminu finala, jer će uoči posljednjeg kola imati tri boda manje od Šahtara. 

U 69. minuti Piotr Zielinski promašio je praktički prazan gol sa 7-8 metara, ali se iskupio u 81. nakon sjajne akcije i asistencije Driesa Mertensa za 2:0, dok je točku na i stavio spomenuti belgijski napadač dvije minute kasnije.

Albiol je šutirao glavom nakon kornera, Pjatov obranio njegov udarac, ali je lopta stigla do Mertensa, koji je se poklonio s nekoliko metara i poslao loptu u mrežu za 3:0. 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Ligu prvaka, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: Liga prvaka

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

 

 

Pročitajte više