Propada Maradonino gostovanje: Argentina 14. studenog u Madridu protiv Španjolske

ČINI se kako od dva termina za mogući dolazak Argentine u studenom, nijedan neće biti ostvaren po volji HNS-a. Gaučosi su već dogovorili susret s Španjolskom 14. sljedećeg mjeseca, dok u drugom Fifinom terminu, 18. studenog Argentina igra protiv Nigerije u Londonu.

Podsjetimo, sljedeći mjesec nudi čak dva termina za odigravanje prijateljskih reprezentativnih utakmica, jer će zbog dodatnih kvalifikacija za SP (koje se igraju 14. i 18. studenog) i priprema za te oglede, klupski nogomet mirovati dva tjedna.

Dok će reprezentacije koje igraju u kvalifikacijama nastupati u "povijesnim" mečevima, selekcije koje su se plasirale na SP će u prvim pripremnim utakmicama nakon plasmana na Svjetsko prvenstvo započeti s pripremama za SP.

One koje se, poput Hrvatske, nisu plasirale na smotru u JAR, koristiti će ove termine za uigravanje i novi početak. Kao što smo već pisali, argentinski nogometni savez je HNS-u ponudio gostovanje u Hrvatskoj u terminu za studeni, ali nakon što je dogovorena utakmica Španjolske i Argentine, jasno je da Messija i društvo ipak nećemo gledati u Hrvatskoj.

Pročitajte više