Prosinečki nakon pobjede s Crnom Gorom nije mogao pred novinare. Poslao asistenta

Foto: R.R./ATAImages, Pixsell

ROBERT PROSINEČKI odlično je počeo kao izbornik Crne Gore. Nakon što je u prvoj utakmici pobijedio Bjelorusiju, slavio je i u drugoj prijateljskoj utakmici, 1:0 protiv Makedonije. No do pobjede je došao tako što je ostao bez glasa. Zato je pred novinare poslao pomoćnika Gordana Ciprića:

"Odradili smo dosta promjena u momčadi u odnosu na prvu utakmicu. Imali smo malo problema u međuprostorima, gdje su Makedonci lako dolazili do lopte, ali na sreću nije bilo većih problema. U nastavku smo napravili promjene, igrali na rezultat i priveli utakmicu kraju kako smo željeli", rekao je Ciprić.

Prosinečkim su oduševljeni crnogorski navijači, javnost i igrači. Ovako o njemu govori Marko Bakić: "Novi izbornik je unio novu, pozitivnu energiju i nove ideje koje želimo prenijeti na teren. Nama je čast raditi s takvom nogometnom veličinom. Svi znamo tko je Prosinečki, kakav je igrač bio. Neki od nas odrastali su slušajući priče o tome kakvi su nogometaši bili on i Dejan Savićević. Prosinečki je sad izbornik, Savićević predsjednik Saveza, kapetani su Savić i Jovetić. To je vrh svjetskog nogometa, volio bih da ovo potraje."

Pročitajte više