Pršo: Nadam se da ću već protiv Poljaka ponovo zabiti

DADO PRŠO nada se kako je golovima protiv Motherwella ušao u seriju kojom će nastaviti i u prvoj utakmici Lige UEFA protiv Poljske Amice Wronki.

"Zabiti gol uvijek je lijep osjećaj, a zabiti dva još je bolji. Mogli ste vidjeti, s obzirom na to kako sam proslavio prvi gol, koliko mi to znači. To su bili moji prvi golovi izvan Ibroxa, i nadam se da će ih biti još mnogo. Možda već protiv Poljaka." – izjavio je Pršo za .

Pršo ne misli kako će njegovi Rangersi u četvrtak odigrati jednu laganu utakmicu, te smatra kako u Europi nema laganih utakmica koliko god protivnik bio slab..

"Vrlo je važno da natjecanje u Ligi UEFA započnemo pobjedom. Ljudi misle kako će to za nas biti lagana utakmica, no ne mislim da će biti tako. Nema više laganih utakmica. Vidjelo se to i kad nas je pobijedio Maritimo. Znam da Amica Wronki igra na malom stadionu i da su još mladi, no ne smijemo ih podcijeniti. Oni imaju dobre igrače i mi ćemo morati igrati dobro" – izjavio je Pršo dodavši kako je s Monacom igrao protiv jedne poljske momčadi, te dodao kako su prolaz dalje osigurali tek u uzvratu na domaćem terenu.

Glasgow Rangers u četvrtak, s početkom u 20.30, igraju prvu utakmicu Lige UEFA protiv poljske Amice Wronki. Uz njih, u skupini F su još austrijski GAK, nizozemski Alkmaar i francuski Auxerre.

Pročitajte više