Pršu i Klasnića očekuje osmina finala Lige prvaka

VEČERAS se igraju preostale četiri utakmice osmine finala nogometne Lige prvaka. Najzanimljiviji par je dakako Chelsea-Barcelona, dok se u preostalim susretima sastaju Werder-Juventus, Ajax-Inter i Rangers-Villarreal.

Od hrvatskih igrača, večeras će nastupiti Ivan Klasnić, koji će se na bremenskom Weserstadionu "tući" sa Thuramom i Cannavarom iz obrane Juvea, dok će Dado Pršo na Ibroxu, stadionu njegovih Rangersa, tražiti put prema mreži neugodnih gostiju iz Villarreala. Momčad iz Glasgowa katastrofalnu sezonu u škotskim natjecanjima nastojiti spasiti prolaskom u četvrtfinale Lige prvaka, a smatraju da će to najlakše napraviti protiv Španjolaca.

Superefikasni Werder najavljuje da ni protiv Juventusa neće odstupiti od svoje napadačke taktike, ali kao što je poznato da Klose i Klasnić mogu zabiti bilo kome, tako i obrana Werdera nije baš pouzdana, a Trezeguet, Ibrahimović i Del Piero ne trebaju mnogo prilika za gol.

Osim Rangersa, i Ajax loše igra u domaćem prvenstvu, ali teško da spas sezone mogu tražiti protiv Intera. Ne može se reći da su favoriti niti na domaćem terenu, jer momčad iz Milana dočekuju bez nositelja igre na sredini terena: Sneijdera, Pienaara i Galaseka.

Z.A.

Pročitajte više