Prva snimka pretučenog turskog suca. Pogledajte kako razgovara s Erdoganom

Foto: Screenshot (TikTok)

PREDSJEDNIK Ankaragücüa Faruk Koca jučer je ušao na travnjak nakon utakmice turskog prvenstva protiv Rizespora (1:1) i šakom u lice udario suca Umuta Melera. Nakon što je sudac završio na tlu, a onda i pretrpio još nekoliko udaraca nogom, umiješali su se iz oba kluba i spriječili daljnje napade.

Prvenstvo se prekida, a Meler više neće suditi

Turski nogometni savez odmah je donio odluku da se prvenstvo prekida do daljnjega. Koca i Meler su završili u bolnici, s tim da je Koca pod policijskim nadzorom i očekuje se da nakon liječenja bude priveden na ispitivanje. Turski mediji pišu kako je Meler svojoj obitelji rekao da neće više suditi.

Erdoganov poziv

Smatra ga se jednim od najboljih turskih sudaca, no karijeru bi mogao prekinuti u 38. godini. Melera je jutros u bolnici nazvao turski predsjednik Recep Tayyip Erdogan, koji mu je poželio brz oporavak te obećao kako će se sve riješiti na pravedan način. Na društvenim se mrežama pojavio video kada je Meler razgovarao s predsjednikom Turske.

 

@playspor #Cumhurbaşkanı #RecepTayyipErdoğan, #HalilUmutMeler ile telefonla görüşüp geçmiş olsun dileklerini iletti. #hakem #FarukKoca #fypシ #fyp ♬ orijinal ses - Play Spor

 

Pročitajte više