PSG BIO DRUGI IZBOR "Mbappe odbio Real i htio samo u Barcelonu"

Foto: Getty Images / Guliver Image

KYLIAN MBAPPE je ovog ljeta stigao u PSG iz Monaca na službenu jednogodišnju posudbu, a sljedećeg ljeta klub iz Pariza platit će ga 145 milijuna eura, plus 35 milijuna kroz bonuse. Iako su ga željeli brojni europski velikani, mladi Francuz na kraju je odabrao PSG.

Također, nije želio u Real zbog BBC trija, a kada je Neymar napustio Barcelonu, mladi napadač poželio je otići na Nou Camp, tvrdi Josep Maria Minguella, nogometni menadžer koji blisko surađuje s katalonskim klubom. 

"Kada je Mbappé saznao da Neymar ide u PSG, rekao je da želi potpisati za Barcelonu, koja ga je mogla imati za 120 milijuna eura, plus 30 milijuna eura kroz bonuse. Pričao sam s njegovim ocem koji mi je rekao da mu sin želi samo u Barcelonu jer bi volio igrati s Messijem. Nije htio otići u Real Madrid zbog trija BBC" rekao je Minguella i dodao...
"Saga oko Neymara? Teško je doprijeti do Bartomeua. Rekao sam mu preko zajedničkog prijatelja da je transfer Neymara gotova stvar i da treba potpisati Mbappéa. No, to se na kraju nije dogodilo i stigao je Dembele", zaključio je Minguella. 
 
Mbappe je ove sezone do sada za PSG odigrao 10 utakmica i zabio četiri gola, uz isto toliko asistencija. 
 

Pročitajte više