Pudar: Cijelo smo vrijeme kontrolirali utakmicu

MEĐIMURJE i Hajduk danas su u Čakovcu odigrali pravu triler utakmicu u kojoj su Se Splićani uspjeli vratiti u igru nakon što su gubili 2:0 i potpuno okrenuti rezultat u svoju korist. Trener Pudar nakon utakmice je doveo u pitanje regularnost golova koje je Hajduk primio, ali i pohvalio svoje igrače na izvrsnoj igri koju su pokazali u drugom poluvremenu.

"Kad smo primili prvi gol u igri je bila i druga lopta, zbog čega su moji igrači stali, bili su dekoncentrirani, a Međimurje je iskoristilo priliku da zabije. Isto tako, kod drugog gola, došlo je do pomicanja zida i još jednom su Čakovčani iskoristili situaciju. Imao sam u svojoj trenerskoj karijeri već takvih situacija i najvažnije je ostati hladne glave. Nema smisla raspravljati sa sucem, treba nastaviti igrati. Gotovo smo cijelo vrijeme kontrolirali utakmicu, što se kasnije i pokazalo. Ja tražim da se igra od noge do noge, momci su to napravili, spustili balun na zemlju i odigrali izvrsno. Moram pohvaliti momke, dali su zadnje atome snage da dobijemo. Sigurno je da će nam ova pobjeda osigurati mirniju završnicu i dati mi priliku da isprobam još neke igrače kako bi što bolje složio momčad za narednu sezonu", rekao je Pudar za HTV nakon današnje triler pobjede Hajduka.

Uz Pudara, izjavu je za HTV dao i igrač utakmice Pablo Munhoz, koji je dao gol i namjestio drugi: "Prvo poluvrijeme bilo je dosta teško, ali u drugom smo igrali puno bolje i zasluženo pobijedili. Trener je na poluvremenu rekao da moramo igrati mirno, ostati hladne glave i to se pokazao kao dobar savjet. Svi su igrali kvalitetno i dobro, pobijedili smo 4-2, nakon što smo gubili i mislim da je to jako dobro za momčad. Vidjet ćemo što sve možemo napraviti do kraja sezone."

Hajduk je ovom pobjedom gotovo osigurao drugo mjesto, da bi bili sigurni drugi potreban im je još samo jedan bod. Sve nade da će stići Dinamo na prvom mjestu već su odavno napuštene pa je sad na treneru Pudaru da što bolje posloži momčad za iduću sezonu.

P.V.
Foto: V.G.

Pročitajte više