Pudar: Manjak snage najozbiljniji je problem ove momčadi

NAKON uvjerljive pobjede protiv Kamen Ingrada Ivan Pudar je, iako zadovoljan, izrecitirao nedostatke u Hajdukovoj igri. Smatra da  je problem prvenstveno manjak snage.

"Ovoj momčad kronično fali snage. Uzmimo za primjer Marčića koji je "pukao" već nakon petnaestak minuta. To je uistinu ozbiljan problem i po tom pitanju nas čeka još mnogo rada." - rekao je na pres konferenciji nakon utakmice Ivan Pudar.

Pudar ističe kako nije ništa posebno govorio svojim igračima na poluvremenu, već je samo zahtijevao više koncentracije.

"Nismo krenuli dobro zbog psihičke blokade u prvom poluvremenu. Istina je da na početku nismo dobro igrali, od toga ne bježim, ali se nadam da kada s momčadi prođem pripreme toga neće biti. - dodao je Pudar.

Za kraj Pudar napominje: "Najvažnije je da pobjeđujemo i da popravimo psihičku stabilnost naših igrača, tako da do kraja sezone možemo dati priliku mlađim igračima."

S druge strane trener Kamena Dalibor Bognar nije krio razočaranost krajnjim rezultatom.

"Zadovoljan sam prvim poluvremenom, nakon kojega smo se nadali da možemo možda iznenaditi Hajduk. Skrenuo sam igračima pažnju na prve minute drugog poluvremena, ali ni to nije pomoglo te smo primili tri gola u desetak minuta."

"Još se nadamo ostanku u ligi, ali ovaj klub muče i neki drugi ozbiljniji problemi." - rekao je na rastanku Bognar.

V.B.
Foto: V.G.

Pročitajte više