Puel: Lloris nas je nekoliko puta izvukao odličnim obranama

NAKON što je Lyon u dvije utakmice eliminirao momčad Bordeauxa u četvrtfinalu Lige prvaka, odnosno u ''Bitci za Francusku'', trener Lyona Claude Puel odao je priznanje svom vrataru Hugu Llorisu.

Lyon je na svom Gerlandu slavio s 3:1, dok je Bordeaux u uzvratnoj utakmici na stadionu Chaban Delmas pobijedio s nedovoljnih 1:0 pogotkom marokanskog napadača Marouanea Chamakha u 45. minuti.

"U prvom poluvremenu nas je Bordeaux dobro pritisnuo, ali u nastavku je ritam njihove igre ipak pao. Pohvalio bih našeg vratara Huga Llorisa, koji nas je u nekoliko navrata izvlačio odličnim obranama", ponudio je prvi komentar Claude Puel, trener Lyona, koji je prvi puta u klupskoj povijesti izborio plasman u polufinale Lige prvaka, nakon što je ranije tri puta zapinjao baš u četvrtfinalu.

"Nismo odustajali do samog kraja, a priliku za polufinale najviše smo prokockali u prvoj utakmici u Lyonu. Jasno da žalimo zbog propuštene prilike, ali još više bih podcrtao neiskustvo moje momčadi kao i odlučujući faktor. To nas je neiskustvo koštalo barem dva primljena pogotka u prvoj utakmici na Gerlandu", sumirao je Bordeauxov trener Laurent Blanc.

Pročitajte više