Pušnik otkrio tko bi mogao napustiti Hajduk ovog ljeta

Foto: Miro Gabela/Hajduk.hr

HAJDUK je krenuo s pripremama za sljedeću sezonu. Predsjednik Ivan Kos, sportski direktor Mario Branco te član NO-a Denis Kosor promatrali su trening Pušnikove momčadi iz svečane tribine, dok su od odvojeno od ekipe radili Nicolas Velez, Zoran Nižić i Franck Ohandza, koji je ozlijedio koljeno.
 
"Njegova ozljeda koljena je vrlo rijetka. U ovom trenutku je sve u fazi da ćemo tražiti još mišljenja. Ozljeda je delikatna i neizvjesno je kada će se vratiti na teren", rekao je liječnik Jurica Rakić.
 
Pušnik: Hvala Buriću, sve ovisi o Ibričiću
 
Trener Marijan Pušnik razgovarao je s bivšim strategom Damirom Burićem, kojeg je naslijedio na klupi Hajduka.
 
"Hvala Buriću. U pitanju je veliki gentlemen. Razgovarali smo, no razgovarat ćemo još", rekao je Pušnik, pa nastavio o mogućem dolasku Senijada Ibričića.
 
"Ibro je veliki igrač, zadužio je Hajduk i razgovarali smo s njim. No, svatko tko hoće doći morat će proći testove kondicijskog trenera i nakon toga je dobrodošao. Dakle, sve ovisi o njemu. Kod mene nitko neće igrati po babi i stričevima", poručio je Pušnik.
 
"Olić? Pa tko ga ne bi poželio, ali..."
 
Na pitanje o mogućem dolasku Ivice Olića novi trener Hajduka otkrio je.
 
"Moje informacije govore da je on prije par dana potpisao novi ugovor. Međutim, tko ne bi želio Olića - taj bi bio glup", kazao je Pušnik, svjestan da da vratar Lovre Kalinić, Tino-Sven Sušić i Hrvoje Milić žele otići u inozemstvo, ali će ih koristiti jer trenutačno nema konkretnih ponuda za spomenute igrače.
 
"Njih trojica su na izlaznim vratima, a znam i da još igrača želi otići."
 

Pročitajte više