Rakitića pitali tko bi sljedeće sezone trebao voditi Barcelonu. Ovako je odgovorio

Foto: EPA

IVAN RAKITIĆ u siječnju je preselio iz europskog nogometa u Saudijsku Arabiju, gdje je potpisao ugovor za Al Shabab. Ugovorno je vezan za taj klub i za sljedeću sezonu, a u razgovoru za španjolske medije otkrio je da već razmišlja o budućnosti nakon igračke karijere.

"Još nisam u potpunosti siguran i ne želim gledati predaleko u budućnost. Pripremam se malo po malo, stvaram kontakte. Ne mogu reći točno što ću raditi u budućnosti, ali znam da će to biti povezano s nogometnom. Također, mislim da je budućnost nogometa u Saudijskoj Arabiji", rekao je Rakitić i dodao:

"Krenuo sam po trenersku licencu. Želim učitim, želim vidjeti puno toga, želim znati što se događa u UEFA-i, u natjecanjima... Nisam još odlučio."

Rakitić: Ne postoji osoba koja Barcu shvaća bolje od Xavija

Bivši veznjak hrvatske reprezentacije, nekadašnji kapetan Seville i legenda Barcelone, otkrio je i što misli o najavljenom odlasku Xavija s Barcine klupe. Upitan tko bi ga trebao naslijediti istaknuo je:

"Odluka je na njemu, ali ja mislim da ne postoji osoba koja bolje shvaća Barcelonu od Xavija. Preuzeo je momčad u delikatnom trenutku, s puno promjena i u trenucima kad je bilo teško."

Pročitajte više