Video: Bijesni Rasheed Wallace ručnicima napao trenera i navijače

"BAD BOY" Rasheed WAllace nije se mogao suzdržati kada ga je trener zamijenio u utakmici s New Orleans Hornetsima. Prijeti mu suspenzija od nekoliko utakmica.

Igrač Detroit Pistonsa jednostavno je "pukao" kada ga je trener Michael Curry zamijenio osam minuta prije kraja susreta te je krenuo ručnicima na publiku i trenera. Za bacanje ručnika u publiku dobio je tehničku, a kada je gađao trenera ručnikom nakon toga, sudac ga je isključio s terena.

Pistosni su inače izgubili taj susret, to im je osmi poraz za redom što je za njih prava katastrofa. "Bad Boysi" iz Motor Cityja Detroita  ne igraju dobro te su lagano počeli pucati po šavovima.

Wallace sada očekuje kaznu koju će mu dodijeliti liga, a s obzirom da je Robert Horry za sličan incident dobio suspenziju od osam utakmica, za očekivati je da će i on imati "hlađenje" od barem nekoliko utakmica. 

Inače ovaj igrač je daleko od bubice, u nekoliko je navrata zaradio kazne zbog vrijeđanja suca, a jednom se umalo potukao sa sucem Timom Donaghyjem zbog čega je zaradio suspenziju od sedam utakmica. Zbog toga ima epitet jednog od problematičnijig NBA igrača već dugi niz godina.

Što se privatnog života tiče, Wallace ima svoju fundaciju "Stand Tall With Sheed" koja pomaže mladima u edukaciji i rekreativnim aktivnostima u Philadeplhiji, Portlandu, Oregonu, Durhamu i Sjevernoj Karolini.

M.Š.
Foto: AFP
 

Pročitajte više