Raul je trebao preuzeti Villarreal. Odustao je zbog veće ideje

Foto: Profimedia

LEGENDARNI napadač Real Madrida Raul dobio je priliku da preuzme Villarreal i tako prvi put u trenerskoj karijeri započne rad s nekom prvoligaškom momčadi. Sve je bilo dogovoreno, pišu španjolski mediji, no na klupu je u konačnici, zamijenivši nedavno otpuštenog Quiquea Setiena zasjeo Pacheta.

Raul je imao atraktivnu ponudu ulaska među trenere u jednoj od najjačih europskih liga, imao je i priliku voditi momčad u Europi i to u klubu koji nema financijskih teškoća. Na kraju je odustao, a iza svega se kriju puno veće ambicije i planovi koje ima.

Nada se da će biti Ancelottijev nasljednik

Aktualni trener Realove mlade momčadi svjestan je da će Carlo Ancelotti na kraju sezone napustiti klupu madridskog velikana. Njegov je cilj preuzimanje momčadi kluba s kojim je osvojio sve što se moglo i za kojeg je u 741 utakmici zabio 323 i namjestio 114 golova.

Svjestan je Raul da nije prva opcija za Ancelottijevog nasljednika, navode španjolski mediji, ali pišu i da se nada da će klub honorirati njegov rad u Castilli i da je svjestan da za preuzimanje najjačeg tima ima podršku navijača.

Pročitajte više