Real snizio ponudu za Robbena

SAPUNICA oko prelaska Nizozemca Arjena Robbena iz Chelseaja u madridski Real dobila je novo poglavlje. Real je snizio ponudu, navodi Goal.com.

Svjestan da će htjeti prodati Robbena ukoliko iz Seville na kraju dovede Daniela Alvesa, Real je odlučio Chelseaju uzvratiti udarac zbog odugovlačenja pregovora.

Chelsea je za nizozemskog reprezentativca tražio 40 milijuna eura, Real nudio 30, te je u međuvremenu poslao posljednju - uzmi ili ostavi ponudu - 25 milijuna eura. Španjolski mediji vjeruju da je predsjednik Reala Ramon Calderon savjetovao svoje pregovarače da ne idu iznad te cijene, a ako Chelsea odbije ponudu da se povuku iz pregovora.

Kako se za Alvesa zanima i Real, moguć je nastavak prošlotjednih pregovora između Calderona i predsjednika Seville Josa Marie Del Nida, kako bi Alvesa preoteli Chelseaju i doveli ga na Santiago Bernabeu.

Prema pisanju El Munda Deportiva, Real je poručio Robennu da kaže Chelseaju kako želi otići iz kluba, u protivnom će Real pažnju posvetiti drugim igračima. Također su ga upozorili da bi ga nedostatak želje za suradnjom mogao koštati odlaska u Španjolsku.

Znajući da Alves želi otići, Sevilla je dovedena u iskušenje Realovom ponudom kojom bi za Alvesa dobili novac i Cicinha. Ako se Sevilla i Real uspiju dogovoriti, Robben bi mogao ostati na Stamford Bridgeu.


totalsport
Foto:AFP

Pročitajte više