LIGE PETICE

REAL - TOTTENHAM 0:1 Kane srušio Real, Navas ga spasio od novog potopa

Foto: Getty Images / Guliver Image

REAL MADRID izgubio je i treću od četiri pripremne utakmice za novu sezonu. Nakon poraza od Bayerna (1:3), pobjede nad Arsenalom poslije jedanaesteraca (2:2, 3:2) i potopa od Atletica (3:7), Real je pao i pred Tottenhamom, rezultatom 0:1 u polufinalu Audi Cupa u Münchenu.

Luka Modrić odigrao je cijeli susret protiv svog bivšeg kluba, a u momčadi nije bilo bivšeg igrača engleske ekipe Garetha Balea, koji je u sukobu s trenerom Zinedineom Zidaneom.

Jedini gol na utakmici zabio je nezaustavljivi Harry Kane u 22. minuti. Engleski napadač dobio je loptu u prostor s desne strane, ušao u šesnaesterac i provukao loptu ispod istrčalog golmana Keylora Navasa te pogodio na prvu stativu i donio pobjedu europskom doprvaku.

Embed from Getty Images

Real je od novog debakla u pripremnoj utakmici spasio baš Navas, koji je čudesno zaustavljao udarce Lamele, Sona, Kanea, Delea Allija... Na drugoj strani su najopasniji bili Karim Benzema i Eden Hazard, ali ih je obrana londonske momčadi zaustavila.

Embed from Getty Images

Tottenham će u finalu igrati protiv boljeg iz dvoboja domaćina Bayerna i Fenerbahčea, koji se na istom stadionu igra od 20:30. 

 

Pročitajte više