TRANSFERI

Rebić: Želim u Premiership

Foto: Getty Images / Guliver Image

FINIŠ svakog prijelaznog roka donosi veliku neizvjesnost pa su pojedini transferi itekako mogući u posljednjim danima. Siječanjski prijelazni rok završava za točno pet dana, a engleski mediji prizivaju transfer Ante Rebića u Premirship.

>>> Englezi otkrivaju: Arsenal je poslao ponudu za Perišića

>>> Odlazi li Perišić iz Intera? Spalletti priznao: Mnogi ga žele

>>> Inter odbio svjetskog prvaka zbog Perišića: "Neka plate Ivana koliko vrijedi"

Konkretno, Mirror piše o hrvatskom reprezentativcu i igraču Eintrachta te podsjeća na njegovu veliku želju da igra na Otoku.

"Ne mogu poreći da su neki engleski klubovi izrazili interes za mene. Premiership je atraktivna i odgovarala bi mom stilu igranja. Želio bih zaigrati tamo i doživjeti sve to", rekao je Rebić, nakon čega je krenula licitacija o tome gdje bi mogao nastaviti karijeru.

Za sada nema konkretnih informacija koji su klubovi u pitanju i je li na adresu kluba iz Frankfurta stigla neka službena ponuda, ali Mirror napominje da 25-godišnjeg Splićanina još od ljeta pomno prate Manchester United, Arsenal i Tottenham. Upravo su prva dva kluba pokazala interes i za Ivana Perišića, a Topnici su navodno ponudili Interu posudbu do kraja sezone uz otkup za oko 40 milijuna eura.

Embed from Getty Images

Tim putem mogao bi i Rebić, samo je pitanje gdje i hoće li ga Eintracht pustiti usred sezone ako je bez razmišljanja odbijao sve moguće scenarije tijekom ljeta. 

Ante je ove sezone za njemački klub i četvrtoplasiranu momčad Bundeslige odigrao 19 utakmica, a zabio je sedam golova i upisao tri asistencije za 1137 minuta, koliko je proveo na terenu. 

Prema specijaliziranom sajtu za transfere Transfermarktu, Rebić trenutačno vrijedi 35-40 milijuna eura. 

Pročitajte više