Redknapp: FA Cup postaje naš prioritet

U NEDJELJNOM dvoboju petog kola FA Cupa na Reebok stadionu u Boltonu trener nogometaša Tottenhama Harry Redknapp sprema se izvesti najbolji mogući sastav.

"Želimo ostati u FA Cupu što duže, štoviše, želimo doći sve do finala na Wembleyju. Zbog toga je naše gostovanje kod Boltona utakmica od goleme važnosti za nas", izjavio je Redknapp.

Londonska je momčad od Nove godine u Premiershipu zabila svega tri gola srozavši se na šesto mjesto ljestvice. Iako bi se mogao koncentrirati na povrat momčadi u formu i ponovni napad na četvrto mjesto, Redknapp, koji je 2008. godine osvojio FA Cup s Portsmouthom, ne želi dići ruke od Englezima tradicionalno važnog natjecanja.

"Siguran sam da će i Owen Coyle (trener Boltona, op. a.) žarko željeti pobjedu. Ipak, Bolton je uključen u bitku za premierligaški opstanak i ambicije u FA Cupu stoga im, za razliku od nas, ne mogu biti prioritetne."

Redknapp će izvesti najbolji raspoloživi sastav. Zbog lakših ozljeda dvojbeni su ipak nastupi hrvatskih reprezentativaca Vedrana Ćorluke i Luke Modrića, kao i engleskih stopera Ledleyja Kinga i Michaela Dawson.

Pročitajte više